08-20 30 00

Info@frimarkenochmynt.se

Gamla Stans Frimärken & Mynt - din frimärksbutik för att köpa och sälja frimärken

Gamla Stans Frimärken & Mynt – din frimärksbutik för att köpa och sälja frimärken

Välkommen till Gamla Stans Frimärken & Mynt, din pålitliga frimärksbutik för att köpa och sälja frimärken. Vi är experter på frimärkssamlingar och har över 30 års erfarenhet inom branschen. Om du letar efter en pålitlig köpare för dina frimärken, behöver du inte leta längre.

Vi är stolta över att erbjuda rättvisa priser för kvalitetsfrimärken och är alltid intresserade av att köpa nya objekt. Oavsett om det rör sig om hela samlingar eller enskilda objekt, är vi särskilt intresserade av att förvärva sällsynta eller ovanliga frimärken. Vi förstår värdet av varje unikt frimärke och värdesätter det historiska och kulturella arvet som de representerar.

För att göra försäljningsprocessen smidig och enkel har vi en butik i hjärtat av Gamla Stan där du kan besöka oss personligen. Vårt kunniga och vänliga team kommer att guida dig genom försäljningsprocessen och erbjuda dig rättvisa priser för dina frimärken. Vi förstår att varje samling är unik och vi tar hänsyn till kvalitet, sällsynthet och skick när vi bedömer värdet.

Vi förstår också vikten av att bevara vår historia och kultur genom frimärkssamlingar. Att samla frimärken är inte bara en rolig hobby, det är också ett sätt att bevara vår gemensamma historia. Genom att sälja dina frimärken till oss kan du vara säker på att de kommer att tas om hand och uppskattas av andra samlare.

Om du vill sälja dina frimärken är du välkommen att besöka vår butik i Gamla Stan. Vi erbjuder en trygg och pålitlig miljö där du kan få expertrådgivning och sälja dina frimärken till rättvisa priser. Vi strävar efter att göra säljprocessen enkel och smidig för dig, och vi är alltid redo att ge dig den bästa servicen och expertisen inom frimärkssamlingar.

Så om du letar efter en pålitlig köpare för dina frimärken, kontakta Gamla Stans Frimärken & Mynt idag. Vi är dedikerade till att erbjuda en positiv och givande upplevelse för alla våra kunder, oavsett om du säljer eller köper frimärken. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina frimärksbehov och göra din säljupplevelse så smidig och lönsam som möjligt.

Exempel på samlarobjekt

Aktiebrev
  • Gamla aktiebrev
Militaria
  • Gamla militärföremål
Samlarbilder
  • Alla sorters samlarbilder
Etiketter
  • Öl- och bryggerietiketter

Kontakta oss eller föranmäl ditt besök