08-20 30 00

Info@frimarkenochmynt.se

Gamla Stans Frimärken & Mynt – Köpa och Sälja Nominal

Hos oss kan du på ett säkert sätt omvandla dina samlarobjekt till pengar. Vi köper allt från gamla aktiebrev, militaria, samlarbilder, öletiketter och bryggerietiketter men också autografer och andra objekt. Hör av dig till oss så berättar vi mer. Gamla Stans Frimärken & Mynt är en affär som specialiserar sig på frimärken och mynt. Vi köper och säljer nominal av alla valörer och från alla länder. Hos oss hittar du både svenska och utländska nominal av hög kvalitet. Vi har även ett stort sortiment av samlarobjekt för dig som är intresserad av att samla på frimärken och mynt.

Köpa Nominal

Hos oss kan du köpa nominal av hög kvalitet till ett bra pris. Vi har ett stort utbud av svenska och utländska nominal i olika valörer och från olika tidsperioder. Vi har också specialiserat oss på att hitta och erbjuda ovanliga nominal som är svåra att hitta på andra ställen.

Om du är intresserad av att köpa nominal från oss kan du besöka vår affär i Gamla Stan i Stockholm eller kontakta oss via telefon eller e-post. Våra kunniga medarbetare hjälper dig gärna att hitta rätt nominal för din samling.

Sälja Nominal

Om du har en samling av nominal som du vill sälja är du välkommen att besöka vår affär i Gamla Stan i Stockholm. Vi köper alla sorters nominal och betalar ett bra pris för dem. Vi är alltid intresserade av att köpa samlingar av hög kvalitet och ovanliga nominal som är svåra att hitta på andra ställen.

För att vi ska kunna ge dig ett prisförslag på dina nominal behöver vi få veta vilka nominal du har och i vilket skick de är i. Du kan antingen besöka vår affär i Gamla Stan i Stockholm eller kontakta oss via telefon eller e-post för att få hjälp med att värdera dina nominal.

Vårt utbud av samlarobjekt

Utöver vårt stora utbud av nominal har vi också många olika sorters samlarobjekt för dig som är intresserad av att samla på frimärken och mynt. Vi har bland annat:

Frimärken från hela världen i olika valörer och från olika tidsperioder

Mynt från hela världen i olika valörer och från olika tidsperioder

Antika mynt och sedlar

Guld- och silvermynt och -barren

Våra samlarobjekt är av hög kvalitet och kommer från olika delar av världen. Vi har både svenska och utländska samlarobjekt i vårt sortiment.

Vi har också specialiserat oss på att hitta och erbjuda ovanliga samlarobjekt som är svåra att hitta på andra ställen. Om du är på jakt efter ett specifikt samlarobjekt kan du kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det du söker.

Exempel på samlarobjekt

Aktiebrev
  • Gamla aktiebrev
Militaria
  • Gamla militärföremål
Samlarbilder
  • Alla sorters samlarbilder
Etiketter
  • Öl- och bryggerietiketter

Kontakta oss eller föranmäl ditt besök