08-20 30 00

Info@frimarkenochmynt.se

Har du silver mynt som du vill sälja?

Vi köper, säljer och värderar gamla silver mynt, medaljer, ordnar & sedlar.

Välkommen till Hos Gamla Stans Frimärken & Mynt, din källa för silvermynt av historisk betydelse. Vi erbjuder ett brett utbud av silvermynt som inte bara bär på estetisk skönhet utan även har ett betydande värde för samlare och investerare. Genom vårt omfattande sortiment och expertis kan vi hjälpa dig att utforska världen av silvermynt och göra kloka investeringsbeslut.

Varför investera i silvermynt?

  1. Historisk betydelse: Silvermynt har en rik historia som sträcker sig över århundraden. Varje mynt berättar en unik historia och bär på en viss kulturell och historisk betydelse. Genom att äga silvermynt kan du vara en del av denna historia och bevara det för kommande generationer.

  2. Skönhet och hantverk: Silvermynt är inte bara värdefulla utan också vackra konstverk i sig själva. De är skapade med noggrannhet och hantverksskicklighet, och deras design och detaljer är imponerande. Att ha silvermynt i din samling ger dig möjlighet att beundra deras estetiska värde och uppskatta det arbete som har lagts ner på dem.

  3. Säker investering: Silver har länge ansetts vara en trygg investering. Dess värde har visat sig vara stabil över tiden och fungerar som en skyddande tillgång mot inflation och ekonomisk osäkerhet. Genom att investera i silvermynt kan du diversifiera din portfölj och minska riskerna genom att ha en fysisk tillgång i form av ädelmetall.

Vårt utbud av silvermynt

Vi erbjuder ett brett utbud av silvermynt från olika tidsperioder och regioner. Vårt sortiment inkluderar både äldre och moderna silvermynt, från antika romerska silvermynt till moderna silverdollarmynt. Vi strävar efter att erbjuda en varierad samling som tilltalar både erfarna samlare och nybörjare.

Våra tjänster

Förutom att erbjuda en omfattande samling av silvermynt erbjuder vi även följande tjänster:

  1. Köp och försäljning av silvermynt: Hos oss kan du både köpa och sälja silvermynt. Vi har en transparent och rättvis prissättningsprocess som säkerställer att både köpare och säljare får rättvist värde för sina silvermynt.

  2. Kostnadsfri värdering: Vi erbjuder en kostnadsfri och förutsättningslös värdering av dina silvermynt. Vårt team av experter kommer att undersöka dina mynt noggrant och ge en objektiv bedömning av deras värde.

  3. Rådgivning och expertis: Våra erfarna teammedlemmar finns tillgängliga för att ge dig råd och vägledning när det gäller dina investeringar i silvermynt. Vi delar gärna vår kunskap och expertis för att hjälpa dig att fatta informerade beslut.

Utforska världen av silvermynt hos Hos Gamla Stans Frimärken & Mynt och upptäck skönheten och värdet som dessa historiska skatter har att erbjuda. Kontakta oss idag för att komma igång och ta din samlarresa till nästa nivå.

Köp och sälj medaljer stockholm

  Tel: 08-20 30 00      E-post: info@frimarkenochmynt.se

Stockholm mynt och frimärken auktion sedlar försäljning gamla stan
Butiken

Eftersökta mynt

Tänk på att det kan finnas silver i de gamla Svenska mynten före år 1968. Se våra aktuella inköpspriser.

Mejla gärna en förfrågan eller slå oss en signal på 08-20 30 00 för en förutsättningslös diskussion.

Vi erbjuder även gratis hembesök inom Stor-Stockholm och övriga landet.

Obs! Det kan vara en god idé att föranmäla Ert besök hos oss om Ni har något att sälja.

I vår mynthandel så kan du i lugn och ro gå igenom vårt varierande lager av gamla mynt från framför allt Sverige men även övriga världen. 

Är du intresserad av att sälja några mynt eller rent av en hel myntsamling så kan vi tillsammans sätta oss ner och gå igenom det du vill avyttra för att på så sätt kunna göra en samlad bedömning av materialet. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.

Vill du sälja gamla guldmynt? Vi köper gärna in äldre guldmynt med samlarvärde. Observera att priset på silver och guld varierar från dag till dag. Du är varmt välkommen att kontakta oss för en offert på vad vi betalar just idag.

Gamla svenska sedlar
Gamla Sedlar

Gamla sedlar, både Svenska och utländska, är ett samlingssområde som ökat mycket i popularitet på senaste år. Vi är i stort inköpsbehov av fina sedlar från 1800-talet och början av 1900-talet. 

Aktuella Inköpspriser för Svenska Silvermynt & Guldmynt från 1874-1968

Vi köper även utländska Silver och Guldmynt. Kontakta oss gärna för aktuella inköpspriser.
frimarken och mynt i stockholm

Låt oss värdera dina mynt och sedlar

Vi står alltid till Er tjänst när ni vill sälja eller köpa gamla mynt.

Myntsamlandet roar många

Myntsamlandet är en mycket gammal hobby som roat generationer av människor i hundratals år. Inte långt ifrån vår butik här i Gamla Stan, på det Kungliga Slottet, har flera av våra gamla regenter som ex. Drottning Kristina byggt upp fina myntsamlingar genom århundradena.

Vi står alltid till Er tjänst när ni vill sälja eller köpa gamla mynt.

Stockholm mynt och frimärken auktion sedlar försäljning gamla stan

Kontakta oss eller föranmäl ditt besök