08-20 30 00

Info@frimarkenochmynt.se

Din frimärksbutik

Letar du efter en pålitlig och exklusiv frimärksbutik i Stockholm? Då har du kommit rätt! Hos Gamla Stans Frimärken & Mynt erbjuder vi ett brett utbud av frimärken, mynt och andra samlarföremål av hög kvalitet. Vår butik är känt för sitt oöverträffade sortiment och vår expertis inom frimärksvärlden.

Upptäck vårt omfattande utbud av frimärken

Vi är passionerade frimärksentusiaster och erbjuder ett stort urval av frimärken från hela världen. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren samlare har vi något som passar dina intressen och preferenser. Vårt sortiment inkluderar både svenska och utländska frimärken, med olika teman, motiv och årgångar.

Köp och sälj frimärken med förtroende

Som en etablerad frimärksbutik i Stockholm är vi dedikerade till att skapa en pålitlig och trygg plattform för både köpare och säljare. Om du har frimärken som du vill sälja kan du lita på oss för att ge dig rättvärdering och marknadspris för dina samlarobjekt. Vi erbjuder även en smidig och säker försäljningsprocess för att underlätta för dig.

Kostnadsfri och förutsättningslös värdering

Vi förstår vikten av att veta värdet på dina frimärken. Därför erbjuder vi en kostnadsfri och förutsättningslös värdering av din samling. Vårt erfarna team av frimärksexperter använder sin omfattande kunskap och expertis för att bedöma och värdera dina frimärken på ett objektivt sätt. Vi tar hänsyn till faktorer som skick, sällsynthet och efterfrågan på marknaden för att ge dig en rättvis bedömning av dina samlarobjekt.

Besök vår butik i Gamla Stan

Vi hälsar dig välkommen att besöka vår butik i Gamla Stan i Stockholm. Vårt engagerade team finns tillgängligt för att ge dig personlig service och expertråd om frimärken. Du kan utforska vårt sortiment, få värdefulla tips och råd för din frimärkssamling eller bara dela din passion för samlarobjekt med likasinnade.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Gamla Stans Frimärken & Mynt, din förtroendeingivande frimärksbutik i Stockholm. Ta steget in i frimärksvärlden och upptäck spänningen och skönheten hos dessa små konstverk.

 
Stockholm mynt och frimärken auktion sedlar försäljning vykort
Stockholm mynt och frimärken auktion sedlar försäljning

Frimärkssamlandet

Frimärkssamlandet, även kallat Filateli, är en stor hobby som intresserar många människor över hela världen. Alltifrån den enkla hobbysamlaren till professionella experter och utställare. 

Världens första frimärke ”One Penny Black” gavs ut i England år 1840 och alltsedan de första frimärkena kom ut så har det funnits samlare.

Har du värdefulla objekt hemma?

Har du värdefullare objekt eller en mer omfattande samling så är du även varmt välkommen att lämna in dessa för förmedling via auktion. Vi lägger regelbundet upp frimärksauktioner och myntauktioner.

Observera att åldern inte är avgörande för ett frimärkes värde. Många frimärken från 1800-talet är idag så pass vanliga så att de betraktas som massvara. 

Mejla oss gärna lite översiktsbilder på det Ni har så kan vi göra en preliminär bedömning.

Stockholm mynt och frimärken auktion sedlar försäljning gamla stan sälj

Frimärksmarknaden

De senaste decennierna har frimärksmarknaden upplevt en stor förändring. Samlandet är inte längre den breda folkrörelse det en gång var då var och varannan person samlade på Frimärken. Men detta gäller till stor del samlandet över lag. 

De som samlar på något idag är ofta i genomsnitt mer ”seriösa” i sitt samlande och ställer högre krav på kvalitet och sällsynthet. Detta har bidragit till att det idag är en stark efterfrågan på bättre material och ovanliga frimärken i hög kvalitet. Dessvärre gäller motsatsen för vanliga frimärken s.k. ”massvara”. 

Kontakta oss om du vill ha hjälp!