08-20 30 00

Info@frimarkenochmynt.se

Din frimärkshandel

Letar du efter en pålitlig frimärkshandel? Hos Gamla Stans Frimärken & Mynt erbjuder vi en omfattande och professionell service för alla dina frimärksbehov. Vi är stolta över att vara en av de ledande aktörerna inom frimärkshandeln och har byggt upp ett gott rykte baserat på vår erfarenhet och vårt engagemang för våra kunder.

Ett brett utbud av frimärken för samlare och investerare

Vi har ett brett utbud av frimärken som tilltalar både samlare och investerare. Vår samling inkluderar svenska och internationella frimärken av olika teman, årgångar och skick. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren samlare, kommer vårt sortiment att tillfredsställa dina behov och intressen. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa frimärken som är autentiska och i bästa skick.

Sälj dina frimärken till oss med förtroende

Om du har frimärken som du vill sälja, kan du lita på oss för en smidig och rättvis affär. Vi erbjuder en kostnadsfri och förutsättningslös värdering av din samling för att hjälpa dig få en uppskattning av värdet. Vår erfarna personal är specialiserad inom frimärkshandel och har gedigen kunskap om marknadspriser och efterfrågan. Vi strävar efter att ge dig det bästa möjliga erbjudandet för dina frimärken.

Köp frimärken av hög kvalitet med trygghet

När du köper frimärken från oss kan du vara trygg med att du får autentiska och kvalitativa produkter. Vi bedriver vår verksamhet med integritet och ärlighet och strävar efter att ge våra kunder en positiv köpupplevelse. Vårt engagerade team finns tillgängligt för att besvara dina frågor, ge dig råd och hjälpa dig hitta de frimärken som passar just dina intressen och budget.

Besök vår butik eller handla online

Vi välkomnar dig att besöka vår butik i Gamla Stan för en personlig upplevelse av frimärkshandel. Vår butik är fylld med spännande frimärken och vår kunniga personal står redo att assistera dig. Om du föredrar att handla online kan du besöka vår webbplats där vi erbjuder enkel navigering och säkra betalningsalternativ.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering av din samling eller för att utforska vårt sortiment av frimärken. Hos Gamla Stans Frimärken & Mynt hittar du passion, expertis och kvalitet i varje frimärkshandel vi genomför.

Stockholm mynt och frimärken auktion sedlar försäljning vykort
Stockholm mynt och frimärken auktion sedlar försäljning

Frimärkssamlandet

Frimärkssamlandet, även kallat Filateli, är en stor hobby som intresserar många människor över hela världen. Alltifrån den enkla hobbysamlaren till professionella experter och utställare. 

Världens första frimärke ”One Penny Black” gavs ut i England år 1840 och alltsedan de första frimärkena kom ut så har det funnits samlare.

Har du värdefulla objekt hemma?

Har du värdefullare objekt eller en mer omfattande samling så är du även varmt välkommen att lämna in dessa för förmedling via auktion. Vi lägger regelbundet upp frimärksauktioner och myntauktioner.

Observera att åldern inte är avgörande för ett frimärkes värde. Många frimärken från 1800-talet är idag så pass vanliga så att de betraktas som massvara. 

Mejla oss gärna lite översiktsbilder på det Ni har så kan vi göra en preliminär bedömning.

Stockholm mynt och frimärken auktion sedlar försäljning gamla stan sälj

Frimärksmarknaden

De senaste decennierna har frimärksmarknaden upplevt en stor förändring. Samlandet är inte längre den breda folkrörelse det en gång var då var och varannan person samlade på Frimärken. Men detta gäller till stor del samlandet över lag. 

De som samlar på något idag är ofta i genomsnitt mer ”seriösa” i sitt samlande och ställer högre krav på kvalitet och sällsynthet. Detta har bidragit till att det idag är en stark efterfrågan på bättre material och ovanliga frimärken i hög kvalitet. Dessvärre gäller motsatsen för vanliga frimärken s.k. ”massvara”. 

Kontakta oss om du vill ha hjälp!