08-20 30 00

Info@frimarkenochmynt.se

Gamla frimärken vad har dom för värde?

Välkommen till Gamla Stans Frimärken & Mynt, din partner när det gäller gamla frimärken och värdebestämning. Vi har lång erfarenhet av frimärkessamlingar och är experter på att bedöma värdet av gamla frimärken. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren samlare, kan vi hjälpa dig att få en klar bild av värdet på dina frimärken.

Våra tjänster inkluderar:

  1. Kostnadsfri värdering: Vi erbjuder en kostnadsfri och förutsättningslös värdering av dina gamla frimärken. Våra experter noggrant granskar varje frimärke och tar hänsyn till faktorer som ålder, sällsynthet, skick och efterfrågan på marknaden. Vi ger dig en rättvis och objektiv bedömning av dina frimärkens värde.

  2. Historisk kunskap: Vi har omfattande kunskap om olika frimärkesutgåvor och deras historiska betydelse. Vårt team kan berätta mer om ursprunget, temat och eventuella speciella egenskaper hos dina frimärken. Vi delar gärna med oss av vår kunskap för att ge dig en djupare förståelse för din samling.

  3. Marknadsinsikter: Som experter inom frimärkeshandel är vi väl informerade om marknadstrender och efterfrågan. Vi kan ge dig insikter om vilka frimärken som är mest eftertraktade och vilka som kan ha ett högt värde på marknaden. Detta hjälper dig att fatta informerade beslut om försäljning eller fortsatt förvaring av dina frimärken.

  4. Försäljning och auktion: Om du är intresserad av att sälja dina gamla frimärken kan vi hjälpa dig med försäljningsprocessen. Vi erbjuder både butiksverksamhet och auktionsförsäljning, vilket ger dig olika alternativ att välja mellan. Vi kan också hjälpa till med att hitta potentiella köpare för din samling.

Kontakta oss för en värdering av dina gamla frimärken:

Om du vill värdera dina gamla frimärken och få mer information om våra tjänster, är du välkommen att kontakta oss. Du kan besöka vår butik i Gamla Stan eller kontakta oss via telefon eller e-post. Vårt team av experter finns tillgängliga för att hjälpa dig och göra din frimärkessamlarupplevelse till en framgång.

Låt oss hjälpa dig att upptäcka värdet av dina gamla frimärken och göra din samling ännu mer spännande och värdefull!

Exempel på samlarobjekt

Aktiebrev
  • Gamla aktiebrev
Militaria
  • Gamla militärföremål
Samlarbilder
  • Alla sorters samlarbilder
Etiketter
  • Öl- och bryggerietiketter

Kontakta oss eller föranmäl ditt besök