08-20 30 00

Info@frimarkenochmynt.se

Gamla mynt 

Välkommen till Gamla Stans Frimärken & Mynt, din pålitliga partner när det gäller gamla mynt. Vi är specialister på köp och värdering av gamla mynt och erbjuder våra tjänster till både samlare och privatpersoner som vill sälja sina mynt.

Våra tjänster inkluderar:

  1. Kostnadsfri värdering: Vi erbjuder en kostnadsfri och förutsättningslös värdering av dina gamla mynt. Våra experter har gedigen kunskap om olika mynttyper, årgångar och kvaliteter. Vi bedömer myntens skick, ålder, sällsynthet och efterfrågan på marknaden för att ge dig en rättvis och objektiv värdering.

  2. Köp av gamla mynt: Om du är intresserad av att sälja dina gamla mynt, är vi intresserade av att köpa dem. Vi har lång erfarenhet av att handla med gamla mynt och erbjuder konkurrenskraftiga priser baserat på deras värde. Vi är intresserade av mynt av olika valörer, länder och epoker.

  3. Expertkunskap: Vårt team av myntexperter har omfattande kunskap om myntens historia, ursprung och tekniska specifikationer. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och ger dig insikter om dina mynts bakgrund och eventuella särdrag. Vi hjälper dig också att förstå vilka faktorer som kan påverka myntens värde.

  4. Butiksverksamhet och auktionsförsäljning: Förutom att köpa och värdera mynt bedriver vi också butiksverksamhet och auktionsförsäljning. Du kan besöka vår butik i Gamla Stan för att utforska vårt sortiment av gamla mynt och andra samlarföremål. Vi erbjuder också auktionsförsäljning där du kan sälja dina mynt till högstbjudande.

Kontakta oss för en värdering eller köp av dina gamla mynt:

Om du vill värdera dina gamla mynt eller är intresserad av att sälja dem till oss, är du välkommen att kontakta oss. Du kan besöka vår butik i Gamla Stan för en personlig bedömning, eller så kan du kontakta oss via telefon eller e-post för att diskutera dina mynt och göra arrangemang för en värdering eller försäljning.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att upptäcka värdet av dina gamla mynt och erbjuda dig en smidig och pålitlig handelserfarenhet. Lita på oss för dina gamla myntbehov och låt oss vara din partner inom mynthandel!

Exempel på samlarobjekt

Aktiebrev
  • Gamla aktiebrev
Militaria
  • Gamla militärföremål
Samlarbilder
  • Alla sorters samlarbilder
Etiketter
  • Öl- och bryggerietiketter

Kontakta oss eller föranmäl ditt besök