08-20 30 00

Info@frimarkenochmynt.se

Sälja gamla sedlar - Hur du kan få ett bra värde på dina gamla sedlar med Gamla Stans Frimärken & Mynt

Välkommen till Hos Gamla Stans Frimärken & Mynt, din pålitliga partner för att sälja dina gamla sedlar. Vi förstår betydelsen av historiska sedlar och erbjuder en smidig och pålitlig försäljningsprocess för att säkerställa att du får det högsta värdet för dem.

Varför välja oss för att sälja dina gamla sedlar?

 1. Expertis inom sedelvärdering: Vårt erfarna team har expertis inom sedelvärdering och kan noggrant bedöma värdet av dina gamla sedlar baserat på deras ålder, skick, sällsynthet och aktuella marknadsförhållanden. Vi är väl bekanta med olika sedelsamlingar och har kunskapen att identifiera och värdera dina sedlar korrekt.

 2. Rättvis prissättning: Vi strävar alltid efter att erbjuda rättvis prissättning för dina gamla sedlar. Genom att utvärdera sedlarnas historiska och samlarvärde samt det aktuella marknadsläget kan vi ge dig en rättvis och konkurrenskraftig försäljningspris.

 3. Smidig försäljningsprocess: Vi förstår vikten av en smidig och enkel försäljningsprocess. När du väljer att sälja dina gamla sedlar hos oss tar vi hand om hela processen från början till slut. Vi hanterar all dokumentation, fotografering och marknadsföring av dina sedlar för att säkerställa en framgångsrik försäljning.

 4. Kostnadsfri värdering: Vi erbjuder en kostnadsfri och förutsättningslös värdering av dina gamla sedlar. Du kan besöka vår butik eller skicka oss information och bilder på dina sedlar för att få en objektiv bedömning av deras värde.

 5. Diskretion och professionalism: Vi värnar om din integritet och behandlar all information och transaktioner med absolut diskretion och professionalism.

Hur du säljer dina gamla sedlar hos oss:

 1. Kontakta oss: Kontakta oss via telefon, e-post eller besök vår butik för att diskutera din avsikt att sälja dina gamla sedlar. Vi kommer att svara på alla dina frågor och ge dig ytterligare anvisningar.

 2. Värdering: Skicka oss information och bilder på dina gamla sedlar för en kostnadsfri värdering. Alternativt kan du besöka vår butik för en personlig bedömning.

 3. Erbjudande och överenskommelse: Vi kommer att presentera ett erbjudande baserat på vår värdering och diskutera detaljerna kring försäljningen. Vi strävar efter att erbjuda dig det bästa möjliga priset för dina gamla sedlar.

 4. Betalning: När vi har kommit överens om ett pris och slutfört alla nödvändiga dokument kommer vi att genomföra betalningen till dig på det överenskomna sättet. Vi strävar efter att göra betalningen så snabbt och smidigt som möjligt.

Sälj dina gamla sedlar hos Hos Gamla Stans Frimärken & Mynt och dra nytta av vår erfarenhet, expertis och pålitlighet. Kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering och låt oss hjälpa dig att få det bästa värdet för dina historiska sedlar.

Exempel på samlarobjekt

Aktiebrev
 • Gamla aktiebrev
Militaria
 • Gamla militärföremål
Samlarbilder
 • Alla sorters samlarbilder
Etiketter
 • Öl- och bryggerietiketter

Kontakta oss eller föranmäl ditt besök