08-20 30 00

Info@frimarkenochmynt.se

Gamla vykort

Om du har en samling av gamla vykort som du överväger att sälja eller om du är en entusiast som letar efter unika och historiska vykort att köpa, så har du kommit rätt. Vi specialiserar oss på frimärken och mynt, men vi är också passionerade samlare av gamla vykort.

Sälja dina gamla vykort

Om du har gamla vykort som du inte längre vill behålla eller om du vill frigöra utrymme för nya samlingar, erbjuder vi en smidig försäljningsprocess som hjälper dig att få bästa möjliga värde för dina vykort. Här är hur det fungerar:

  1. Kontakta oss: Ta kontakt med oss för att boka en tid och diskutera din avsikt att sälja dina gamla vykort. Du kan göra det via telefon, e-post eller besöka vår butik personligen.

  2. Värdering av dina vykort: Våra experter kommer att noggrant undersöka dina vykort och bedöma deras skick, ålder, sällsynthet och historiska betydelse. Vi tar hänsyn till alla relevanta faktorer för att ge dig en rättvis värdering av dina vykort.

  3. Erbjudande och överenskommelse: Vi presenterar ett erbjudande baserat på vår värdering. Om du accepterar erbjudandet och vi når en överenskommelse, kommer vi att gå vidare till försäljningsavtalet.

  4. Betalning och dokumentation: När försäljningsavtalet är slutfört och alla nödvändiga dokument är undertecknade, genomför vi betalningen till dig enligt överenskommelse.

Köpa gamla vykort

Om du är en samlare eller intresserad av att köpa gamla vykort, erbjuder vi också ett brett utbud av unika och historiska vykort. Besök vår butik eller kontakta oss för att få reda på vilka vykort vi har tillgängliga för försäljning.

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa vykort med olika teman och motiv. Oavsett om du är intresserad av geografiska platser, historiska händelser, konstnärliga motiv eller personliga meddelanden, har vi något som passar dina intressen.

Kontakta oss idag

Vare sig du vill sälja dina gamla vykort eller köpa nya till din samling, är vi redo att hjälpa dig. Kontakta Hos Gamla Stans Frimärken & Mynt idag för en kostnadsfri och förutsättningslös värdering av dina gamla vykort eller för att utforska vårt sortiment av vykort till försäljning. Vi ser fram emot att assistera dig med din samlarresa!

Exempel på samlarobjekt

Aktiebrev
  • Gamla aktiebrev
Militaria
  • Gamla militärföremål
Samlarbilder
  • Alla sorters samlarbilder
Etiketter
  • Öl- och bryggerietiketter

Kontakta oss eller föranmäl ditt besök