08-20 30 00

Info@frimarkenochmynt.se

Dags att sälja dina guldmynt?

Välkommen till Hos Gamla Stans Frimärken & Mynt, din pålitliga partner för att sälja dina guldmynt. Vi förstår värdet och betydelsen av dina värdefulla guldmynt och erbjuder en smidig och pålitlig försäljningsprocess för att säkerställa att du får det högsta värdet för dem.

Varför välja oss för att sälja dina guldmynt?

 1. Erfarenhet och expertis: Vi har lång erfarenhet av att köpa och sälja guldmynt. Vårt team av experter har gedigen kunskap och expertis inom ädelmetallbranschen och kan noggrant bedöma värdet av dina guldmynt baserat på deras kvalitet, årgång, prägling och aktuella marknadsförhållanden.

 2. Rättvis prissättning: Vi strävar alltid efter att erbjuda rättvis prissättning för dina guldmynt. Genom att utvärdera guldets aktuella marknadsvärde och kvaliteten på dina mynt kan vi ge dig en rättvis och konkurrenskraftig försäljningspris.

 3. Smidig försäljningsprocess: Vi förstår vikten av en smidig och enkel försäljningsprocess. När du väljer att sälja dina guldmynt hos oss tar vi hand om hela processen från början till slut. Vi hanterar all dokumentation, fotografering och marknadsföring av dina guldmynt för att säkerställa en framgångsrik försäljning.

 4. Kostnadsfri värdering: Vi erbjuder en kostnadsfri och förutsättningslös värdering av dina guldmynt. Du kan besöka vår butik eller skicka oss information och bilder på dina mynt för att få en objektiv bedömning av deras värde.

 5. Diskretion och professionalism: Vi förstår att sälja dina guldmynt kan vara en personlig process. Vi behandlar all information och transaktioner med absolut diskretion och professionalism för att säkerställa din integritet och trygghet.

Hur du säljer dina guldmynt hos oss:

 1. Kontakta oss: Kontakta oss via telefon, e-post eller besök vår butik för att diskutera din avsikt att sälja dina guldmynt. Vi kommer att svara på alla dina frågor och ge dig ytterligare anvisningar.

 2. Värdering: Skicka oss information och bilder på dina guldmynt för en kostnadsfri värdering. Alternativt kan du besöka vår butik för en personlig bedömning.

 3. Erbjudande och överenskommelse: Vi kommer att presentera ett erbjudande baserat på vår värdering och diskutera detaljerna kring försäljningen. Vi strävar efter att erbjuda dig det bästa möjliga priset för dina guldmynt.

 4. Betalning: När en överenskommelse har uppnåtts genomför vi betalningen till dig på det överenskomna sättet. Vi strävar efter att göra betalningen så snabbt och smidigt som möjligt.

Sälj dina guldmynt hos Hos Gamla Stans Frimärken & Mynt och dra nytta av vår erfarenhet, expertis och pålitlighet. Kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering och låt oss hjälpa dig att få det bästa värdet för dina värdefulla guldmynt.

Exempel på samlarobjekt

Aktiebrev
 • Gamla aktiebrev
Militaria
 • Gamla militärföremål
Samlarbilder
 • Alla sorters samlarbilder
Etiketter
 • Öl- och bryggerietiketter

Kontakta oss eller föranmäl ditt besök