08-20 30 00

Info@frimarkenochmynt.se

Förstå värdet av mynt med Gamla Stans Frimärken & Mynt

Vi på Gamla Stans Frimärken & Mynt är experter inom myntvärdering och handel. Hos oss kan du sälja och köpa mynt av hög kvalitet. Vi erbjuder också en kostnadsfri och förutsättningslös värdering av din myntsamling för att hjälpa dig att få en klar bild av värdet på dina mynt.

Köp och sälj mynt av hög kvalitet

Letar du efter unika och värdefulla mynt att lägga till i din samling? Vi har ett brett utbud av mynt från olika tidsepoker och geografiska platser. Vårt sortiment inkluderar både antika och moderna mynt, med fokus på kvalitet och autenticitet. Vi strävar efter att erbjuda mynt av högsta kvalitet till våra kunder.

Våra experter bedömer noggrant varje mynts skick och äkthet för att säkerställa att du får äkta och välbevarade mynt. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren samlare, kan vi guida dig genom processen och hjälpa dig att hitta de mynt som passar dina intressen och budget.

Kostnadsfri värdering av din myntsamling

Har du en myntsamling hemma och undrar om dess värde? Vi erbjuder en kostnadsfri värderingstjänst där våra experter noggrant granskar och värderar varje mynt i din samling. Genom att utvärdera faktorer som ålder, sällsynthet, skick och efterfrågan på marknaden kan vi ge dig en rättvis bedömning av värdet på dina mynt.

Butiksverksamhet och auktionsförsäljning

Vi bedriver både butiksverksamhet och auktionsförsäljning för att ge dig olika alternativ när du vill köpa eller sälja mynt. Vår butik är belägen i [plats] och välkomnar samlare och investerare att besöka oss för att utforska vårt sortiment och få personlig rådgivning. Vi arrangerar också regelbundna auktioner där du kan bjuda på unika mynt och hitta spännande objekt att lägga till i din samling.

Kontakta oss idag för att sälja, köpa eller värdera dina mynt

Oavsett om du är intresserad av att sälja, köpa eller få en värdering av dina mynt, är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag via telefon eller e-post för att boka en tid för värdering eller för att få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att assistera dig och ge dig en trevlig och professionell upplevelse inom mynthandeln.

Exempel på samlarobjekt

Aktiebrev
  • Gamla aktiebrev
Militaria
  • Gamla militärföremål
Samlarbilder
  • Alla sorters samlarbilder
Etiketter
  • Öl- och bryggerietiketter

Kontakta oss eller föranmäl ditt besök