08-20 30 00

Info@frimarkenochmynt.se

Din mynthandel

Hos Gamla Stans Frimärken & Mynt är vi experter på mynthandel och erbjuder en omfattande service för samlare och investerare. Vi är stolta över att vara en av de ledande aktörerna inom mynthandeln och har byggt upp ett starkt rykte baserat på vår kunskap, professionalism och dedikation till våra kunder.

Köp och sälj mynt av hög kvalitet

Vi erbjuder ett brett utbud av mynt för både nybörjare och erfarna samlare. Vår samling inkluderar svenska och internationella mynt av olika perioder, valörer och skick. Oavsett om du är intresserad av antika mynt, silvermynt, guldmynt eller moderna samlarmynt, kommer vi att kunna tillgodose dina önskemål. Vi strävar alltid efter att erbjuda mynt av högsta kvalitet och autenticitet.

Sälj dina mynt med förtroende

Om du har mynt som du vill sälja kan du lita på oss för en smidig och rättvis affär. Vi erbjuder en kostnadsfri och förutsättningslös värdering av din samling för att hjälpa dig få en uppskattning av värdet. Våra experter inom mynthandel har omfattande kunskap om marknaden och kan ge dig råd om det bästa sättet att sälja dina mynt. Vi strävar efter att ge dig ett konkurrenskraftigt pris och en trygg transaktion.

Köp mynt av hög kvalitet med trygghet

När du köper mynt från oss kan du vara säker på att du får äkta och kvalitativa produkter. Vi bedriver vår verksamhet med ärlighet och professionalism och strävar efter att ge våra kunder en positiv köpupplevelse. Vårt engagerade team finns tillgängligt för att svara på dina frågor, ge dig råd och hjälpa dig hitta de mynt som passar dina intressen och budget.

Besök vår butik eller handla online

Vi välkomnar dig att besöka vår butik i Gamla Stan för en personlig upplevelse av mynthandel. Vår butik är välfylld med spännande mynt och vår kunniga personal står redo att assistera dig. Om du föredrar att handla online kan du besöka vår webbplats där vi erbjuder enkel navigering och säkra betalningsalternativ.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering av din myntsamling eller för att utforska vårt sortiment av mynt. Hos Gamla Stans Frimärken & Mynt hittar du passion, expertis och kvalitet i varje mynthandel vi genomför.

Stockholm mynt och frimärken auktion sedlar försäljning vykort
Stockholm mynt och frimärken auktion sedlar försäljning

Frimärkssamlandet

Frimärkssamlandet, även kallat Filateli, är en stor hobby som intresserar många människor över hela världen. Alltifrån den enkla hobbysamlaren till professionella experter och utställare. 

Världens första frimärke ”One Penny Black” gavs ut i England år 1840 och alltsedan de första frimärkena kom ut så har det funnits samlare.

Har du värdefulla objekt hemma?

Har du värdefullare objekt eller en mer omfattande samling så är du även varmt välkommen att lämna in dessa för förmedling via auktion. Vi lägger regelbundet upp frimärksauktioner och myntauktioner.

Observera att åldern inte är avgörande för ett frimärkes värde. Många frimärken från 1800-talet är idag så pass vanliga så att de betraktas som massvara. 

Mejla oss gärna lite översiktsbilder på det Ni har så kan vi göra en preliminär bedömning.

Stockholm mynt och frimärken auktion sedlar försäljning gamla stan sälj

Frimärksmarknaden

De senaste decennierna har frimärksmarknaden upplevt en stor förändring. Samlandet är inte längre den breda folkrörelse det en gång var då var och varannan person samlade på Frimärken. Men detta gäller till stor del samlandet över lag. 

De som samlar på något idag är ofta i genomsnitt mer ”seriösa” i sitt samlande och ställer högre krav på kvalitet och sällsynthet. Detta har bidragit till att det idag är en stark efterfrågan på bättre material och ovanliga frimärken i hög kvalitet. Dessvärre gäller motsatsen för vanliga frimärken s.k. ”massvara”. 

Kontakta oss om du vill ha hjälp!