08-20 30 00

Info@frimarkenochmynt.se

Myntsamling värde

Vår mynthandel i Stockholm är stolta över att vara en av stadens främsta destinationer för samlare och entusiaster av mynt och numismatik. Vi erbjuder ett omfattande urval av mynt från olika länder, epoker och kvaliteter för att tillgodose behoven hos alla typer av samlare. Oavsett om du är en erfaren samlare eller nybörjare, kommer vår passionerade personal att guida dig genom vår fascinerande samling och ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

Vårt Utbud

  • Svenska Mynt: Utforska vår imponerande samling av svenska mynt, inklusive historiska utgåvor från olika perioder och regenter. Från antika mynt till moderna präglingar, vi har något för alla som är intresserade av svensk numismatik.
  • Internationella Mynt: Upptäck mynt från hela världen i vår omfattande internationella samling. Från antika romerska mynt till moderna euro, vår mångsidiga samling sträcker sig över olika länder och kulturer.
  • Sällsynta och Eftertraktade Mynt: För samlare som är på jakt efter något extra speciellt, erbjuder vi också ett urval av sällsynta och eftertraktade mynt. Från guldmynt till mynt med felpräglingar, dessa unika föremål är en riktig skatt för samlare.

 

Vårt engagerade team

Vår personal består av passionerade och kunniga samlare som delar din entusiasm för mynt och numismatik. Vi är här för att ge dig expertråd, svara på dina frågor och hjälpa dig att hitta de perfekta mynten för din samling. Vi strävar alltid efter att ge en personlig och vänlig service för att göra din upplevelse hos oss så minnesvärd som möjligt.

Besök vår butik

Vår butik är bekvämt belägen i hjärtat av Stockholm, där du är välkommen att besöka oss och utforska vår samling personligen. Oavsett om du är på jakt efter ett specifikt mynt eller bara vill bläddra bland vårt urval, är du säker på att hitta något som passar din smak och budget.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill du veta mer om våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att upptäcka världen av mynt och numismatik och att dela vår passion för samlarobjekt med dig. Välkommen till vår mynthandel i Stockholm!

Exempel på samlarobjekt

Aktiebrev
  • Gamla aktiebrev
Militaria
  • Gamla militärföremål
Samlarbilder
  • Alla sorters samlarbilder
Etiketter
  • Öl- och bryggerietiketter

Kontakta oss eller föranmäl ditt besök