08-20 30 00

Info@frimarkenochmynt.se

Myntsamling med Gamla Stans Frimärken & Mynt

Välkommen till Gamla Stans Frimärken & Mynt, din pålitliga partner för att skapa och utöka din myntsamling. Med vår omfattande erfarenhet och expertis inom samlarmarknaden erbjuder vi enastående möjligheter att bygga en värdefull och spännande myntsamling.

Utforska vårt breda utbud av mynt för din samling

Vi stoltserar med ett brett sortiment av mynt som täcker olika tidsperioder, länder och valörer. Oavsett om du är intresserad av antika mynt med historisk betydelse eller moderna samlarmynt av hög kvalitet, har vi något som tilltalar alla samlare. Vår samling uppdateras regelbundet med nya och unika mynt, vilket ger dig möjlighet att kontinuerligt utöka din samling med spännande tillskott.

Bygg din samling baserat på dina intressen och mål

Vi förstår att varje samlare har unika intressen och mål när det gäller sin myntsamling. Oavsett om du samlar mynt av en viss kategori, tema eller geografiskt område, är vi här för att hjälpa dig. Vårt kunniga team av myntexperter finns tillgängliga för att ge dig råd och vägledning för att välja mynt som passar dina preferenser och mål. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet för att hjälpa dig bygga en samling som är både betydelsefull och njutbar för dig.

Kvalitet och äkthet är vårt löfte

När du bygger din myntsamling hos oss kan du vara säker på att varje mynt är noga utvalt och granskat för att säkerställa dess äkthet och kvalitet. Vi värdesätter integriteten i varje mynt vi erbjuder och arbetar enligt högsta branschstandarder för att garantera äktheten. Ditt förtroende är viktigt för oss, och vi strävar efter att erbjuda mynt av högsta standard.

Värdering av din samling och fortsatt stöd

Vi erbjuder en kostnadsfri och förutsättningslös värdering av din befintliga myntsamling. Vår erfarna personal kommer att bedöma varje mynt och ge dig en uppskattning av dess värde och eventuella sällsynthet. Vi finns också tillgängliga för att ge dig råd och stöd när du fortsätter att utöka och utveckla din samling. Vi strävar efter att vara din pålitliga partner under hela din samlarresa.

Besök oss idag och börja bygga din drömsamling

Ta steget mot att skapa en värdefull och imponerande myntsamling genom att besöka vår butik. Vår fysiska butik är belägen i Gamla Stan och ger dig möjlighet att se och känna på mynten samt diskutera dina behov med vårt kunniga team. Om du föredrar att handla online erbjuder vi också en smidig och säker onlinebutik där du kan utforska vårt sortiment och göra dina val.

Kontakta oss idag för att boka en tid för värdering av din samling eller för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig att bygga en framstående myntsamling. Hos Gamla Stans Frimärken & Mynt är vi passionerade för samlarvärlden och ser fram emot att vara en del av din resa mot en enastående myntsamling.

Exempel på samlarobjekt

Aktiebrev
  • Gamla aktiebrev
Militaria
  • Gamla militärföremål
Samlarbilder
  • Alla sorters samlarbilder
Etiketter
  • Öl- och bryggerietiketter

Kontakta oss eller föranmäl ditt besök