08-20 30 00

Info@frimarkenochmynt.se

Sälj dina frimärken hos oss i Stockholm

Vi anordnar regelbundet auktioner med Frimärken.

I vår butik i Stockholm kan du köpa & lämna in dina frimärken

Vill du sälja dina frimärken i Stockholm? Då har du kommit till rätt plats. Hos Gamla Stans Frimärken & Mynt erbjuder vi en pålitlig och smidig säljprocess för dina frimärken av hög kvalitet. Vi är specialister på frimärken och har lång erfarenhet av att köpa och sälja samlarföremål i Stockholm.

Varför sälja dina frimärken till oss?

När du väljer oss för att sälja dina frimärken kan du vara säker på att du får ett rättvist pris för dina objekt. Vi har gedigen kunskap om frimärken och deras marknadsvärde, vilket gör att vi kan bedöma värdet på dina frimärken på ett korrekt sätt. Vi är intresserade av att köpa frimärken av hög kvalitet och sällsynthet, och vi betalar konkurrenskraftiga priser för dessa objekt.

En smidig säljprocess

Vi strävar efter att göra säljprocessen så smidig och enkel som möjligt för dig. Du kan besöka vår butik i Gamla Stan i Stockholm och träffa vårt kunniga team personligen. Vi utför även värderingar och köp via telefon eller e-post om du föredrar det. Vår säljprocess är transparent och vi ger dig all information du behöver för att fatta välgrundade beslut.

Kostnadsfri och förutsättningslös värdering

Innan du säljer dina frimärken är det viktigt att få en uppskattning av deras värde. Vi erbjuder en kostnadsfri och förutsättningslös värdering av din samling. Genom att utvärdera frimärkenas skick, sällsynthet och efterfrågan på marknaden kan vi ge dig en professionell bedömning av deras värde.

Kontakta oss för att sälja dina frimärken i Stockholm

Om du är redo att sälja dina frimärken i Stockholm är vi redo att hjälpa dig. Kontakta oss idag via telefon eller e-post för att boka en tid för värdering eller för att få mer information om vår säljprocess. Vårt dedikerade team av frimärksexperter ser fram emot att assistera dig och erbjuda en smidig och givande upplevelse när du säljer dina frimärken.

frimarken och mynt i stockholm

Boka hembesök

Vi gör hembesök inom hela Stor-Stockholm och gör ibland även längre resor runt om i landet.

Så går det till

 • Vi tittar på materialet du vill sälja för att göra en första bedömning av hur man bör gå vidare. Vi gör en värdering och uppskattning av värdet på objekten samt om det skulle passa för auktionsförsäljning.

   

 • Om du beslutar dig för att lämna in till oss för auktion så skriver vi tillsammans ett inlämningskvitto med preliminära beskrivningar och utropspriser.
 • Efter att vi tagit hand om materialet så kommer en av våra medarbetare att gå igenom allt noggrant en gång till för att kunna fastställa de slutgiltiga objekten och utropspriserna. Vid detta tillfälle ser vi också till att dela upp inlämningen på bästa sätt så att vi kan generera så bra resultat som möjligt för din räkning.
 • Vi skickar en slutgiltig förteckning på dina objekt. Då finns även en sista möjlighet till ev. ändringar.
 • Efter auktionen så redovisar vi de uppnådda resultaten för din inlämning.

   

 • Slutredovisning och slutbetalning sker till ditt angivna bankkonto senast 40 dagar efter försäljningen.

Vår provision

 • För sålda objekt utgår en försäljningsprovision på mellan 10-30% beroende på typ av material och försäljningskanal. För enstaka dyrare objekt eller vid stora inlämningar kan alltid provisionen förhandlas individuellt.

   

 • Vid eventuellt osålda objekt så tas inga avgifter ut. Då tar vi en ny diskussion huruvida objektet skall återgå eller säljas på nytt med ett lägre utropspris

Sälj på auktion

Kontakta oss för en inledande värdering av dina samlarobjekt.