08-20 30 00

Info@frimarkenochmynt.se

Sälja medaljer

I vår butik i Stockholm kan du köpa & lämna in medaljer

Om du har samlarmedaljer som du inte längre vill behålla eller om du letar efter en pålitlig plats att sälja dina medaljer, har du kommit rätt. Vi erbjuder en smidig och pålitlig försäljningsprocess som hjälper dig att få bästa möjliga värde för dina medaljer.

Varför sälja medaljer hos oss?

 1. Erfarenhet och expertis: Hos Hos Gamla Stans Frimärken & Mynt har vi lång erfarenhet av att köpa och sälja samlarföremål, inklusive medaljer. Vårt kunniga team av experter har en gedigen kunskap om olika typer av medaljer, deras värde och efterfrågan på marknaden.

 2. Kostnadsfri och förutsättningslös värdering: Vi erbjuder en kostnadsfri och förutsättningslös värdering av dina medaljer. Vår värderingsprocess tar hänsyn till medaljernas kvalitet, ålder, sällsynthet och historiska betydelse för att ge dig en rättvis bedömning av deras värde.

 3. Rättvist pris: Vi strävar efter att erbjuda dig ett rättvist pris för dina medaljer baserat på deras marknadsvärde. Vår transparenta försäljningsprocess säkerställer att du får en rimlig ersättning för dina medaljer.

Hur fungerar försäljningsprocessen?

 1. Kontakta oss: Ta kontakt med oss för att boka en tid för värdering och diskutera din avsikt att sälja dina medaljer. Du kan antingen besöka vår butik eller göra det via telefon eller e-post.

 2. Professionell värdering: Våra experter kommer att noggrant undersöka dina medaljer och bedöma deras kvalitet, sällsynthet och värde. Vi tar hänsyn till alla relevanta faktorer för att ge dig den mest korrekta värderingen.

 3. Erbjudande och överenskommelse: Vi presenterar ett erbjudande baserat på vår värdering. Om du godkänner erbjudandet och vi når en överenskommelse kommer vi att gå vidare till försäljningsavtalet.

 4. Betalning och dokumentation: När försäljningsavtalet är slutfört och alla nödvändiga dokument är undertecknade kommer vi att genomföra betalningen till dig enligt överenskommelse.

Förlita dig på Hos Gamla Stans Frimärken & Mynt för att sälja dina medaljer och få bästa möjliga värde för dem. Kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering och låt oss hjälpa dig att göra en framgångsrik försäljning av dina samlarmedaljer.

frimarken och mynt i stockholm

Boka hembesök

Vi gör hembesök inom hela Stor-Stockholm och gör ibland även längre resor runt om i landet.

Så går det till

 • Vi tittar på materialet du vill sälja för att göra en första bedömning av hur man bör gå vidare. Vi gör en värdering och uppskattning av värdet på objekten samt om det skulle passa för auktionsförsäljning.

   

 • Om du beslutar dig för att lämna in till oss för auktion så skriver vi tillsammans ett inlämningskvitto med preliminära beskrivningar och utropspriser.
 • Efter att vi tagit hand om materialet så kommer en av våra medarbetare att gå igenom allt noggrant en gång till för att kunna fastställa de slutgiltiga objekten och utropspriserna. Vid detta tillfälle ser vi också till att dela upp inlämningen på bästa sätt så att vi kan generera så bra resultat som möjligt för din räkning.
 • Vi skickar en slutgiltig förteckning på dina objekt. Då finns även en sista möjlighet till ev. ändringar.
 • Efter auktionen så redovisar vi de uppnådda resultaten för din inlämning.

   

 • Slutredovisning och slutbetalning sker till ditt angivna bankkonto senast 40 dagar efter försäljningen.

Vår provision

 • För sålda objekt utgår en försäljningsprovision på mellan 10-30% beroende på typ av material och försäljningskanal. För enstaka dyrare objekt eller vid stora inlämningar kan alltid provisionen förhandlas individuellt.

   

 • Vid eventuellt osålda objekt så tas inga avgifter ut. Då tar vi en ny diskussion huruvida objektet skall återgå eller säljas på nytt med ett lägre utropspris

Sälj på auktion

Kontakta oss för en inledande värdering av dina samlarobjekt.