08-20 30 00

Info@frimarkenochmynt.se

Dags att sälja dina mynt?

I vår butik i Stockholm kan du köpa & lämna in dina mynt

Vill du sälja dina mynt och få bästa möjliga värde för dem? Hos Gamla Stans Frimärken & Mynt är vi specialiserade på att hjälpa dig att sälja dina mynt till rätt pris och till rätt köpare. Vi erbjuder en smidig och pålitlig försäljningsprocess för dina samlarmynt.

Varför sälja dina mynt med oss?

 1. Erfarenhet och expertis: Vår erfarna personal har omfattande kunskap om myntmarknaden och värdering av mynt. Vi kan bedöma dina mynt noggrant och ge dig en realistisk värdering baserat på deras kvalitet, sällsynthet och efterfrågan.

 2. Bred marknadsföring: Vi använder effektiva marknadsföringsstrategier för att maximera exponeringen av dina mynt. Genom vår online-närvaro och nätverk av samlare och entusiaster kan vi nå ut till potentiella köpare som är intresserade av att köpa dina mynt till rätt pris.

 3. Butiksverksamhet och auktioner: Vi har både en butiksverksamhet och genomför auktionsförsäljningar. Detta ger dig flexibilitet att välja den försäljningskanal som passar dig bäst. Vi kan råda dig om vilket alternativ som är mest lämpligt baserat på dina behov och mål.

 4. Personlig service: Vi strävar efter att erbjuda en personlig och professionell service till varje kund. Vi lyssnar på dina önskemål och arbetar tillsammans med dig för att uppnå bästa möjliga resultat. Din tillfredsställelse är vår främsta prioritet.

Försäljningsprocessen:

 1. Kontakta oss: Ta kontakt med oss för att boka en tid för värdering av dina mynt. Vi erbjuder en kostnadsfri och förutsättningslös värdering där vi kan diskutera dina försäljningsmål och förväntningar.

 2. Värdering: Våra experter kommer att noggrant bedöma dina mynt och ge dig en realistisk uppskattning av deras värde. Vi tar hänsyn till faktorer som myntets skick, sällsynthet och efterfrågan på marknaden.

 3. Försäljningsstrategi: Vi kommer att diskutera olika försäljningsalternativ med dig, inklusive försäljning genom vår butik eller genom auktion. Vi kommer att ge dig råd baserat på marknadstrender och dina försäljningsmål.

 4. Försäljning och betalning: När vi har kommit överens om försäljningsstrategin kommer vi att arbeta aktivt för att hitta en köpare till dina mynt. När försäljningen är genomförd får du betalning enligt överenskommelse.

Kontakta oss idag för att sälja dina mynt och få bästa möjliga värde för din samling. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din myntförsäljning och ge dig en smidig och framgångsrik upplevelse.

frimarken och mynt i stockholm

Boka hembesök

Vi gör hembesök inom hela Stor-Stockholm och gör ibland även längre resor runt om i landet.

Så går det till

 • Vi tittar på materialet du vill sälja för att göra en första bedömning av hur man bör gå vidare. Vi gör en värdering och uppskattning av värdet på objekten samt om det skulle passa för auktionsförsäljning.

   

 • Om du beslutar dig för att lämna in till oss för auktion så skriver vi tillsammans ett inlämningskvitto med preliminära beskrivningar och utropspriser.
 • Efter att vi tagit hand om materialet så kommer en av våra medarbetare att gå igenom allt noggrant en gång till för att kunna fastställa de slutgiltiga objekten och utropspriserna. Vid detta tillfälle ser vi också till att dela upp inlämningen på bästa sätt så att vi kan generera så bra resultat som möjligt för din räkning.
 • Vi skickar en slutgiltig förteckning på dina objekt. Då finns även en sista möjlighet till ev. ändringar.
 • Efter auktionen så redovisar vi de uppnådda resultaten för din inlämning.

   

 • Slutredovisning och slutbetalning sker till ditt angivna bankkonto senast 40 dagar efter försäljningen.

Vår provision

 • För sålda objekt utgår en försäljningsprovision på mellan 10-30% beroende på typ av material och försäljningskanal. För enstaka dyrare objekt eller vid stora inlämningar kan alltid provisionen förhandlas individuellt.

   

 • Vid eventuellt osålda objekt så tas inga avgifter ut. Då tar vi en ny diskussion huruvida objektet skall återgå eller säljas på nytt med ett lägre utropspris

Sälj på auktion

Kontakta oss för en inledande värdering av dina samlarobjekt.