08-20 30 00

Info@frimarkenochmynt.se

Förstå värdet av sedlar med Gamla Stans Frimärken & Mynt

Hos på Gamla stan Frimärken & Mynt har vi specialiserat oss på handel med sedlar av hög kvalitet. Vi erbjuder dig möjligheten att både köpa och sälja sedlar från olika länder och tidsepoker. Vår passion för samlarföremål återspeglas i det breda utbudet av sedlar som vi har tillgängliga.

Köp och sälj sedlar av hög kvalitet

Letar du efter unika och intressanta sedlar att lägga till i din samling? Vi strävar efter att erbjuda sedlar av högsta kvalitet och autenticitet till våra kunder. Vårt sortiment innefattar sedlar från olika länder, inklusive antika och moderna utgåvor. Vi noggrant granskar varje sedel för att säkerställa dess äkthet och skick, så att du kan vara trygg med dina köp.

Om du har sedlar som du vill sälja, är vi intresserade av att köpa sedlar av hög kvalitet och sällsynthet. Vi betalar rättvisa priser för samlarföremål och erbjuder en smidig och pålitlig säljprocess. Vår expertis inom sedlar gör oss till en pålitlig partner för säljare som vill få maximalt värde för sina föremål.

Kostnadsfri värdering av din sedelsamling

Våra erfarna experter erbjuder en kostnadsfri och förutsättningslös värderingstjänst för din sedelsamling. Vi förstår att det är viktigt att få en rättvis bedömning av värdet på dina sedlar. Genom att ta hänsyn till faktorer som sedlarnas tillstånd, ålder, sällsynthet och efterfrågan på marknaden kan vi ge dig en professionell värdering.

Butiksverksamhet och auktionsförsäljning

Vi bedriver både butiksverksamhet och auktionsförsäljning för att ge dig olika alternativ när du vill köpa eller sälja sedlar. Vår butik är en plats där samlare och investerare kan upptäcka det omfattande utbudet av sedlar som vi har tillgängliga. För dem som är intresserade av auktionsförsäljning erbjuder vi regelbundna auktioner där du kan bjuda på sällsynta och eftertraktade sedlar.

Kontakta oss idag för att köpa, sälja eller värdera dina sedlar

Oavsett om du är intresserad av att köpa, sälja eller få en värdering av dina sedlar, är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss via telefon eller e-post för att boka en tid för värdering eller för att få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att assistera dig och erbjuda en professionell och givande upplevelse inom sedelhandeln.

Exempel på samlarobjekt

Aktiebrev
  • Gamla aktiebrev
Militaria
  • Gamla militärföremål
Samlarbilder
  • Alla sorters samlarbilder
Etiketter
  • Öl- och bryggerietiketter

Kontakta oss eller föranmäl ditt besök