08-20 30 00

Info@frimarkenochmynt.se

Gamla Stans Frimärken & Mynt – Sälja öletiketter och Värdera öletiketter

Gamla Stans Frimärken & Mynt är en affär som specialiserar sig på frimärken, mynt och öletiketter. Vi köper och säljer öletiketter av hög kvalitet från hela världen. Hos oss hittar du både nya och gamla öletiketter från olika bryggerier och länder. Vi har också ett stort sortiment av samlarobjekt för dig som är intresserad av att samla på öletiketter.

Sälja öletiketter

Om du har en samling av öletiketter som du vill sälja är du välkommen att besöka vår affär i Gamla Stan i Stockholm. Vi köper alla sorters öletiketter och betalar ett bra pris för dem. Vi är alltid intresserade av att köpa samlingar av hög kvalitet och ovanliga öletiketter som är svåra att hitta på andra ställen.

För att vi ska kunna ge dig ett prisförslag på dina öletiketter behöver vi få veta vilka etiketter du har och i vilket skick de är i. Du kan antingen besöka vår affär i Gamla Stan i Stockholm eller kontakta oss via telefon eller e-post för att få hjälp med att värdera dina öletiketter.

Värdera öletiketter

Om du är intresserad av att värdera dina öletiketter kan du besöka vår affär i Gamla Stan i Stockholm eller kontakta oss via telefon eller e-post. Våra kunniga medarbetare hjälper dig gärna att värdera dina öletiketter och ger dig ett prisförslag på vad de kan vara värda.

För att kunna värdera dina öletiketter behöver vi få veta vilka etiketter du har och i vilket skick de är i. Vi tittar på faktorer som ålder, sällsynthet och skick när vi värderar öletiketter.

Vårt utbud av samlarobjekt

Utöver vårt stora utbud av öletiketter har vi också många olika sorters samlarobjekt för dig som är intresserad av att samla på ölrelaterade föremål. Vi har bland annat:

Ölglas från olika bryggerier och länder
Ölburkar från olika bryggerier och länder
Ölflaskor från olika bryggerier och länder
Öppnare och kapsylöppnare från olika bryggerier och länder
Våra samlarobjekt är av hög kvalitet och kommer från olika delar av världen. Vi har både svenska och utländska samlarobjekt i vårt sortiment.

Vi har också specialiserat oss på att hitta och erbjuda ovanliga samlarobjekt som är svåra att hitta på andra ställen. Om du är på jakt efter ett specifikt samlarobjekt kan du kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det du söker.

Exempel på samlarobjekt

Aktiebrev
  • Gamla aktiebrev
Militaria
  • Gamla militärföremål
Samlarbilder
  • Alla sorters samlarbilder
Etiketter
  • Öl- och bryggerietiketter

Kontakta oss eller föranmäl ditt besök