08-20 30 00

Info@frimarkenochmynt.se

Försäljning och värdering av öletiketter hos Gamla Stans Frimärken & Mynt

Sälja och värdera öletiketter hos Gamla Stans Frimärken & Mynt

Gamla Stans Frimärken & Mynt är en affär som specialiserar sig på frimärken, mynt och öletiketter. Vi erbjuder försäljning och värdering av högkvalitativa öletiketter från olika bryggerier och länder. Hos oss hittar du både nya och gamla öletiketter samt ett brett sortiment av samlarobjekt för öletikettsentusiaster.

Försäljning av öletiketter

Vill du sälja din samling av öletiketter? Besök vår butik i Gamla Stan i Stockholm, där vi köper öletiketter av alla slag till bra priser. Vi är särskilt intresserade av högkvalitativa samlingar och sällsynta öletiketter som kan vara svåra att hitta på andra platser. För att få en prisuppskattning på dina öletiketter behöver vi veta vilka etiketter du har och deras skick. Du kan antingen besöka oss personligen eller kontakta oss via telefon eller e-post för att få hjälp med värderingen.

Värdering av öletiketter

Om du vill värdera dina öletiketter, är du välkommen att besöka vår butik i Gamla Stan i Stockholm eller kontakta oss via telefon eller e-post. Våra kunniga medarbetare hjälper dig gärna att värdera dina öletiketter och ger dig en prisuppskattning baserat på deras värde. Vi tar hänsyn till faktorer som ålder, sällsynthet och skick vid värderingen av öletiketterna.

Samlarobjekt för ölentusiaster

Förutom vårt omfattande utbud av öletiketter erbjuder vi även andra samlarobjekt för ölentusiaster. Hos oss hittar du ölglas, ölburkar, ölflaskor, öppnare och kapsylöppnare från olika bryggerier och länder. Våra samlarobjekt av hög kvalitet kommer från olika delar av världen och vi strävar efter att erbjuda ovanliga och svåråtkomliga objekt. Om du letar efter ett specifikt samlarobjekt är du välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta det du söker.

Exempel på samlarobjekt

Aktiebrev
  • Gamla aktiebrev
Militaria
  • Gamla militärföremål
Samlarbilder
  • Alla sorters samlarbilder
Etiketter
  • Öl- och bryggerietiketter

Kontakta oss eller föranmäl ditt besök