08-20 30 00

Info@frimarkenochmynt.se

Dags att sälja ditt silver?

I vår butik i Stockholm kan du köpa & lämna in ditt silver

Vill du sälja ditt silver och letar efter en pålitlig partner som förstår värdet av dina samlarföremål? Hos Gamla Stans Frimärken & Mynt erbjuder vi en trygg och smidig process för att sälja silver av hög kvalitet. Med vår långa erfarenhet och expertis inom samlarvärlden kan du känna dig trygg med att vi kommer att ge dina silverföremål den uppmärksamhet de förtjänar.

Varför sälja silver hos oss?

 1. Expertvärderingar: Vi förstår att varje silverföremål är unikt och kan ha en betydande historisk eller kulturell vikt. Vårt erfarna team av silverexperter har djup kunskap om olika typer av silver och kan noggrant värdera dina föremål baserat på deras kvalitet, ålder, ursprung och eventuell sällsynthet. Vår värderingsprocess är kostnadsfri och förutsättningslös, vilket ger dig en objektiv bedömning av värdet på ditt silver.

 2. Rättvisa priser: Vi strävar efter att erbjuda rättvisa och konkurrenskraftiga priser för ditt silver. Med vår omfattande kunskap om marknadstrender och efterfrågan på silver kan vi ge dig en rättvis och realistisk värdering baserad på aktuella marknadsförhållanden. Vi är transparenta i vår prissättning och strävar alltid efter att ge våra kunder det bästa värdet för deras silverföremål.

 3. Trygg och säker hantering: Vi förstår att dina silverföremål är värdefulla och att du vill ha trygghet och säkerhet under hela försäljningsprocessen. När du väljer att sälja silver hos oss kan du vara säker på att dina föremål hanteras med största omsorg och professionalism. Vi följer strikta säkerhetsprotokoll för att skydda ditt silver och garantera dess integritet.

 4. Kundorienterad service: Vi värdesätter våra kunders tillfredsställelse och strävar alltid efter att erbjuda en personlig och engagerad service. Vårt vänliga och kunniga team finns tillgängligt för att besvara dina frågor, ge råd och ge dig den hjälp du behöver under hela försäljningsprocessen. Vi är dedikerade till att göra din upplevelse hos oss så smidig och positiv som möjligt.

frimarken och mynt i stockholm

Boka hembesök

Vi gör hembesök inom hela Stor-Stockholm och gör ibland även längre resor runt om i landet.

Så går det till

 • Vi tittar på materialet du vill sälja för att göra en första bedömning av hur man bör gå vidare. Vi gör en värdering och uppskattning av värdet på objekten samt om det skulle passa för auktionsförsäljning.

   

 • Om du beslutar dig för att lämna in till oss för auktion så skriver vi tillsammans ett inlämningskvitto med preliminära beskrivningar och utropspriser.
 • Efter att vi tagit hand om materialet så kommer en av våra medarbetare att gå igenom allt noggrant en gång till för att kunna fastställa de slutgiltiga objekten och utropspriserna. Vid detta tillfälle ser vi också till att dela upp inlämningen på bästa sätt så att vi kan generera så bra resultat som möjligt för din räkning.
 • Vi skickar en slutgiltig förteckning på dina objekt. Då finns även en sista möjlighet till ev. ändringar.
 • Efter auktionen så redovisar vi de uppnådda resultaten för din inlämning.

   

 • Slutredovisning och slutbetalning sker till ditt angivna bankkonto senast 40 dagar efter försäljningen.

Vår provision

 • För sålda objekt utgår en försäljningsprovision på mellan 10-30% beroende på typ av material och försäljningskanal. För enstaka dyrare objekt eller vid stora inlämningar kan alltid provisionen förhandlas individuellt.

   

 • Vid eventuellt osålda objekt så tas inga avgifter ut. Då tar vi en ny diskussion huruvida objektet skall återgå eller säljas på nytt med ett lägre utropspris

Sälj på auktion

Kontakta oss för en inledande värdering av dina samlarobjekt.