08-20 30 00

Info@frimarkenochmynt.se

Sälja Silverbestick av Hög Kvalitet - Få Bästa Värdet för Dina Värdefulla Silverföremål

I vår butik i Stockholm kan du köpa & lämna in ditt silver

Välkommen till Hos Gamla Stans Frimärken & Mynt, din pålitliga partner för att sälja ditt silverbestick av hög kvalitet. Vi förstår värdet och betydelsen av dina värdefulla silverföremål och erbjuder en smidig och pålitlig försäljningsprocess för att säkerställa att du får det bästa värdet för dem.

Varför sälja ditt silverbestick hos oss?

 1. Erfarenhet och expertis: Vi har lång erfarenhet av att köpa och sälja silverföremål, inklusive silverbestick. Vårt team av experter har gedigen kunskap och expertis inom silverbranschen och kan noggrant bedöma värdet av ditt silverbestick baserat på dess kvalitet, märkningar och historiska betydelse.

 2. Rättvis prissättning: Vi strävar alltid efter att erbjuda rättvis prissättning för ditt silverbestick. Genom att utvärdera dess aktuella marknadsvärde och kvalitet kan vi ge dig en rättvis och konkurrenskraftig försäljningspris.

 3. Smidig försäljningsprocess: Vi förstår vikten av en smidig och enkel försäljningsprocess. När du väljer att sälja ditt silverbestick hos oss tar vi hand om hela processen från början till slut. Vi hanterar all dokumentation, fotografering och marknadsföring av dina silverföremål för att säkerställa en framgångsrik försäljning.

 4. Kostnadsfri värdering: Vi erbjuder en kostnadsfri och förutsättningslös värdering av ditt silverbestick. Du kan besöka vår butik eller skicka oss information och bilder på dina föremål för att få en objektiv bedömning av deras värde.

 5. Diskretion och professionalism: Vi förstår att sälja ditt silverbestick kan vara en personlig process. Vi behandlar all information och transaktioner med absolut diskretion och professionalism för att säkerställa din integritet och trygghet.

Hur du säljer ditt silverbestick hos oss

 1. Kontakta oss: Kontakta oss via telefon, e-post eller besök vår butik för att diskutera din avsikt att sälja ditt silverbestick. Vi kommer att svara på alla dina frågor och ge dig ytterligare anvisningar.

 2. Värdering: Skicka oss information och bilder på ditt silverbestick för en kostnadsfri värdering. Alternativt kan du besöka vår butik för en personlig bedömning.

 3. Erbjudande och överenskommelse: Vi kommer att presentera ett erbjudande baserat på vår värdering och diskutera detaljerna kring försäljningen. Vi strävar efter att nå en överenskommelse som är fördelaktig för båda parter.

 4. Betalning: När en överenskommelse har uppnåtts genomför vi betalningen till dig på det överenskomna sättet. Vi strävar efter att göra betalningen så snabbt och smidigt som möjligt.

Sälja ditt silverbestick hos Hos Gamla Stans Frimärken & Mynt är en pålitlig och fördelaktig lösning för dig. Vi värdesätter din tillit och ser fram emot att hjälpa dig sälja dina värdefulla silverföremål till det bästa värdet. Kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering och inled din försäljningsprocess med oss.

frimarken och mynt i stockholm

Boka hembesök

Vi gör hembesök inom hela Stor-Stockholm och gör ibland även längre resor runt om i landet.

Så går det till

 • Vi tittar på materialet du vill sälja för att göra en första bedömning av hur man bör gå vidare. Vi gör en värdering och uppskattning av värdet på objekten samt om det skulle passa för auktionsförsäljning.

   

 • Om du beslutar dig för att lämna in till oss för auktion så skriver vi tillsammans ett inlämningskvitto med preliminära beskrivningar och utropspriser.
 • Efter att vi tagit hand om materialet så kommer en av våra medarbetare att gå igenom allt noggrant en gång till för att kunna fastställa de slutgiltiga objekten och utropspriserna. Vid detta tillfälle ser vi också till att dela upp inlämningen på bästa sätt så att vi kan generera så bra resultat som möjligt för din räkning.
 • Vi skickar en slutgiltig förteckning på dina objekt. Då finns även en sista möjlighet till ev. ändringar.
 • Efter auktionen så redovisar vi de uppnådda resultaten för din inlämning.

   

 • Slutredovisning och slutbetalning sker till ditt angivna bankkonto senast 40 dagar efter försäljningen.

Vår provision

 • För sålda objekt utgår en försäljningsprovision på mellan 10-30% beroende på typ av material och försäljningskanal. För enstaka dyrare objekt eller vid stora inlämningar kan alltid provisionen förhandlas individuellt.

   

 • Vid eventuellt osålda objekt så tas inga avgifter ut. Då tar vi en ny diskussion huruvida objektet skall återgå eller säljas på nytt med ett lägre utropspris

Sälj på auktion

Kontakta oss för en inledande värdering av dina samlarobjekt.