08-20 30 00

Info@frimarkenochmynt.se

Värdera mynt

Vill du ha en exakt värdering av dina mynt och få en bedömning av deras samlarvärde? Hos Gamla Stans Frimärken & Mynt erbjuder vi en kostnadsfri och förutsättningslös värderingstjänst för mynt av alla slag. Med vår gedigna kunskap och långa erfarenhet inom myntsamlarvärlden kan du lita på att vårt team av experter kommer att ge dig en noggrann och professionell värdering.

Fördelar med att värdera dina mynt hos oss:

 1. Expertis och erfarenhet: Vårt team av myntexperter har omfattande kunskap och erfarenhet inom myntsamlarvärlden. Vi är väl insatta i olika mynttyper, deras historiska bakgrund och deras marknadsvärde. Oavsett om du har antika mynt, silver- eller guldmynt eller moderna samlarobjekt, kan vi ge dig en kvalificerad bedömning baserad på myntens ålder, tillstånd och sällsynthet.

 2. Objektiv och opartisk värdering: Vi genomför värderingar på ett objektivt och opartiskt sätt för att ge dig en rättvis bedömning av dina mynt. Vi tar hänsyn till flera faktorer, inklusive myntens kvalitet, autenticitet, historiska betydelse och marknadstrender. Vår värderingsprocess är transparent och grundad på gedigen forskning och kompetens.

 3. Kostnadsfri och förutsättningslös värdering: Vi erbjuder en kostnadsfri och förutsättningslös värdering av dina mynt. Du kan antingen besöka vår butik och visa upp dina mynt personligen eller skicka oss bilder och beskrivningar av dina mynt via e-post. Vi strävar efter att ge dig en snabb och noggrann bedömning av dina mynts värde.

 4. Professionell rådgivning: Utöver att ge dig en värdering av dina mynt kan vi även erbjuda professionell rådgivning och vägledning. Vi kan diskutera myntens potentiella marknadsvärde, samlarintresset för olika mynttyper och eventuella försäljningskanaler. Vi delar gärna med oss av vår expertis för att hjälpa dig att fatta informerade beslut om din myntsamling.

Vårt värderingsprocess:

 1. Kontakta oss: Ta kontakt med oss via telefon eller e-post för att boka en tid för värdering eller få mer information om värderingsprocessen.

 2. Besök vår butik eller skicka bilder: Du kan antingen besöka vår butik och ta med dina mynt personligen, eller så kan du skicka oss tydliga bilder och en beskrivning av dina mynt via e-post.

 3. Värdering och bedömning: Vårt team av myntexperter kommer att noggrant granska och bedöma dina mynt baserat på deras kvalitet, ålder, sällsynthet och andra relevanta faktorer. Vi kommer att ge dig en detaljerad värderingsrapport och diskutera eventuella frågor eller funderingar du har.

 4. Rådgivning och försäljningsalternativ: Om du är intresserad av att sälja dina mynt kan vi ge dig råd om lämpliga försäljningskanaler, auktionsmöjligheter eller andra alternativ. Vi strävar efter att hjälpa dig att maximera värdet på dina mynt och uppnå en framgångsrik försäljning.

Kontakta oss idag för en professionell värdering av dina mynt och upptäck deras verkliga värde inom samlarvärlden.

Exempel på samlarobjekt

Aktiebrev
 • Gamla aktiebrev
Militaria
 • Gamla militärföremål
Samlarbilder
 • Alla sorters samlarbilder
Etiketter
 • Öl- och bryggerietiketter

Kontakta oss eller föranmäl ditt besök